Annemarie van Doorn spreekt op BT Event

Annemarie van Doorn, directeur van DGBC, zal op 31 oktober de afsluitende spreker zijn van het BT Event. Dat is een netwerkevenement voor publieke en private partners die zich bezighouden met de ontwikkeling, de herstructurering en revitalisatie van bedrijventerreinen en werklocaties in Nederland.

Op het BT Event wordt het onderwerp duurzame werklocaties breed ingestoken, zo is op btcongres.nl te lezen: "CO2-reductie is geen doel op zich. Maar een middel om bij te dragen aan een betere wereld, én een betere economie. Sterker: het wordt niks met de energietransitie als we niet ook de economische baten in het vizier hebben. En vanwege de complexiteit van de materie, wordt het thema zoveel mogelijk ruimtelijk ingestoken. Immers, energie is een economie op zich en het gaat om interacties die op verschillende ruimtelijke schaalniveaus neerslaan. 

In aanloop naar het evenement interviewde stadszaken.nl de directeur van DGBC. Daarin gaat ze onder meer in op het getal voor een Paris Proof gebouw: "We zien dat het aanslaat want de hele gebouwde omgeving pakt het nu op, die adoptie is veel breder dan alleen onze achterban. We zien dat veel partijen zeggen dat ze ervoor willen gaan. Dat hadden we niet verwacht." Lees hier het hele artikel.

#hetkanwel

Van Doorn zal tijdens haar sessie inzoomen dat het wel kan. "Het is belangrijk dat we de doelen concreet maken, een duidelijk doel stellen. En dan: het geld is er, de techniek is er, het kán." Naast Annemarie van Doorn staan de sprekers Ahmed Marcouch - Voorzitter Regio Arnhem Nijmegen, Ferdi Licher - Directeur Bouwen en Energie Ministerie BZK en Ruud Sondag, CEO Eneco Groep op het programma.

Ga voor meer informatie over het BT Event naar btcongres.nlGerelateerd

CFP zoekt nieuwe Key Account Executive & Senior consultant met ‘open hiring’

CFP zoekt nieuwe Key Account Executive & Senior consultant met ‘open hiring’

Circular Skills: "Beroepsonderwijs voor een circulaire bouw- en installatiesector”

Circular Skills: "Beroepsonderwijs voor een circulaire bouw- en installatiesector”

Rotterdam: werken aan een weerbare stad

Rotterdam: werken aan een weerbare stad