Page 72 - Bidbook
P. 72

 THEO DE BOER
Adviseur/partner
De missie van Valstar-Simonis: Wij zetten onze kennis maximaal in voor een gezonde en houdbare wereld. Belangrijke speerpunt voor Valstar Simonis is het ontwikkelen en inzetten van kennis. Daar zijn onze adviseurs en ingenieurs dagelijks mee bezig.
Onze visie is dat duurzaamheid een ‘containerbegrip’ is waarin gezondheid, aanpasbaarheid en circulariteit belangrijke pijlers zijn en tevens de belangrijkste thema’s voor onze organisatie. Wij streven een optimale samenwerking na met opdrachtgever/ gebruiker, architect en andere ontwerpers en uitvoerende partijen.
Een mooi voorbeeld van een duurzaam project waaraan wij een bijdrage leverden, is de renovatie van het Atlasgebouw op de TU/e campus. Een gezonde en comfortabele werkomgeving voor de gebruikers. De samenwerking tussen de ontwerpende partijen en de intelligente, creatieve oplossingen zorgden ervoor dat het Atlasgebouw het eerste gerenoveerde onderwijsgebouw van Nederland werd met de hoogste BREAAM-NL Outstanding score.
Onze adviseurs en ingenieurs willen door hun ervaring en competenties bijdragen aan verduurzaming van gebouwen in Nederland. Niet alleen door het bedenken van slimme
en technische oplossingen maar ook door het veranderen van het gedrag van gebruikers. Want voor maximale verduurzaming gaan ‘harde’ techniek en ‘zacht’ gebruik
hand in hand.
VALSTAR SIMONIS BV
 Maximale duurzaamheid door optimale
samenwerking
 DGBC | Bidbook 2019 71
        www.valstar-simonis.nl
 

   70   71   72   73   74