Page 71 - Bidbook
P. 71

            www.turnerandtownsend.com
  Maximale inzet voor een duurzame
leefomgeving
  LUKE BARTOLO
Directeur
TURNER & TOWNSEND EUROPE LIMITED
Duurzaamheid gaat in onze ogen verder dan de gebouwde omgeving; het gaat om een duurzame samenleving. Over de hele wereld delen steeds meer van onze opdrachtgevers deze mening. Deze trend is voelbaar in elk domein waar onze klanten zich bevinden: woningen, kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, publieke gebouwen, industrie, infrastructuur en energie.
5800 adviseurs wereldwijd werken samen met onze opdrachtgevers vanuit 108 kantoren in 45 landen aan deze doelstelling. Door het managen van complexe programma’s en projecten zijn wij in staat om de best denkbare resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers. Onze kracht ligt in het wereldwijd delen van behaalde successen in relatie
tot projectdoelstellingen zoals het bereiken van erkende duurzaamheidsnormen, de levensduurvelenging van gebouwen, circulariteit, de invloed van een gebouw op haar werknemers' gezondheid en energie en CO2-reductie.
Om onze eigen ambitie op het gebied van duurzaamheid te behalen hebben wij ons in 2017 gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Daarbij richten wij ons specifiek op innovatie ten behoeve van duurzame steden, gemeenschappen, infrastructuur en industrie.
Het uiteindelijk doel van Turner & Townsend is om een zo groot mogelijke positieve impact te leveren op onze leefomgeving. Een beter klimaat te creëren voor huidige en toekomstige generaties.
70 DGBC | Bidbook 2019
Adviesbureaus


   69   70   71   72   73