Page 135 - Bidbook
P. 135

            www.kuijpers.nl
  Innovatie en durf zijn nodig
voor circulariteit
  AUKJE KUYPERS
Algemeen directeur
Kuijpers is een landelijk opererend technisch dienst- verlener met ruim 1250 medewerkers, verspreid over 15 locaties. We ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie
en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving.
Met onze techniek realiseren we slimme, toekomstbestendige en gezonde omgevingen voor onze klanten en de gebruikers van deze omgeving. 'Slim’ staat voor goedwerkende, betrouwbare en met elkaar communicerende techniek. Een ‘toekomstbestendige’ omgeving heeft oog voor mens en milieu en is voorzien van installaties met een lange levensduur. Een ‘gezonde’ omgeving is comfortabel, schoon en veilig.
Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale installaties
te realiseren. Dit doen we door een multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak. Een aantal mooie voorbeelden zijn het Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam en het energieneutrale Pulse-gebouw TU Delft.
In Eindhoven renoveren, verduurzamen en onderhouden we zeven gemeentelijke gebouwen. Een van onze eigen panden kreeg in 2018 de eerste interactieve, energie-opwekkende Solarix designgevel ter wereld. Niet alleen een duurzaam en fraai visitekaartje, maar ook een signaal passend bij de ambitie voorop te lopen bij de uitdagingen die de energietransitie biedt.
134 DGBC | Bidbook 2019
KUIJPERS
Installatiebedrijven

   133   134   135   136   137