Page 114 - Bidbook
P. 114

  HERBERT VAN DER HEIJDEN
Eigenaar
Duurzaam denken en doen is een must. We hebben
de aardbol in bruikleen voor de volgende generatie. Ondertussen mogen we wel genieten door gezond
en comfortabel te wonen, werken en recreëren. Het is belangrijk dat in alle facetten van ons leven duurzaamheid een rol speelt. Laten we het niet moeilijker maken dan dat het is. Met gezond verstand nadenken over dat wat je doet ook bijdraagt aan een gezonder milieu.
Dat begint bij de opvoeding en op de basisschool. Door onze bijdrage aan natuurgebied "De Maashorst" kunnen kinderen jaarlijks genieten en kennis maken met de natuur. Er is lesstof ontwikkeld voor scholen. Dat vormt de basis. Om vervolgens in het ontwikkelen en ontwerpen van te bouwen projecten de maximale duurzaamheid toe te passen, samen met klanten en gebruikers. Niet alleen "woorden" maar ook met keiharde cijfers laten zien dat het loont.
Voorbeeldgedrag hoort daar ook bij. Bijvoorbeeld onze huisvesting, bedrijfsvoering en de manier waarop wij onze klanten en medewerkers elke dag inspireren met ons gedachtegoed. Belangrijk is om in verbinding te komen
met elkaar. Zo komen wij middels onze vindingrijkheid en gedreven medewerkers samen tot slimmere, snellere en betere oplossingen. Daadkracht en flexibiliteit leidt ertoe dat ook daadwerkelijk duurzaamheid wordt toegepast in projecten. Niet alleen praten maar ook doen!
Van der Heijden, bouwen kán anders
VAN DER HEIJDEN
  Duurzaamheid is een overtuiging,
geen optie.
  foto: Beau Rutten / BR photography
DGBC | Bidbook 2019 113
  www.vd-heijden.nl
    112   113   114   115   116