Werkconferentie Paris Proof

Om de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs te halen, moeten we de gebouwde omgeving sneller, grondiger en vooral NU verduurzamen. Het streven: een Paris Proof gebouwde omgeving. Maar hoe realiseer je die? Er zijn voor iedere sector diverse routekaarten in de maak. Deze routekaarten laten zien hoe de doelstellingen van het Klimaatakkoord behaald kunnen worden binnen die specifieke sector. 
Maar hoe maak je jouw persoonlijke Paris Proof routekaart voor jouw gebouw(en) en organisatie? Tijdens de bijeenkomst laten we diverse organisaties aan het woord over hoe zij te werk gaan in het plannen van de route ‘naar Parijs’ voor hun eigen gebouw(en). 

Heb jij al een Paris Proof Routekaart?

Ben jij al ver met jouw organisatie in het maken van een routekaart voor jouw eigen gebouw(en)? Dit laten we graag zien tijdens de bijeenkomst. Stuur een mail met jouw ideeën.

Locatie 

De locatie van de werkconferentie is het WTC te Den Haag. Paris Proof Partner Bouwinvest Real Estate Investors en technisch dienstverlener ENGIE hebben onlangs hun handtekeningen gezet onder het Energie Prestatie Contract voor het WTC Den Haag. Het doel van dit contract is om de komende jaren gezamenlijk het energiegebruik van WTC Den Haag terug te dringen om het gebouw uiteindelijk Paris Proof te laten worden.

Aanmelden

De werkconferentie is kosteloos toegankelijk voor DGBC-participanten, leden van de werkgroepen Paris Proof en genodigden van de Paris Proof partners.
Niet participanten betalen € 195,- excl. ​​​​​​BTW voor deelname aan de werkconferentie. Er is ruimte voor maximaal 150 deelnemers.

Meld je nu hier aan

Heb je voor die tijd nog vragen of opmerkingen, stuur dan gerust een e-mail naar events@dgbc.nl.Paris Proof Partners: