DGBW: Webinar Warmteopslag – ‘De warmtebatterij komt eraan’

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Hoe ziet het energiesysteem van de toekomst eruit en welke componenten spelen daarin een rol? Naast bijvoorbeeld windmolens, zonnepanelen en een slim netwerk voor elektriciteit en warmte, lijkt de warmtebatterij kansrijk.

Tijdens dit webinar presenteert TNO een nieuwe compacte warmtebatterij voor warmteopslag in de gebouwde omgeving. De eerste resultaten van deze Made in Holland warmtebatterij zijn positief en leveren een wereldrecord op als het gaat om de opslagdichtheid. Naast details over de werking van deze warmtebatterij, wordt er met partners en medeontwikkelaars ingegaan op de potentiële markt voor lokale warmteopslag.

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in warmteopslag, zowel beleidsmakers, investeerders, technologieontwikkelaars en (toekomstig) gebruikers.

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden? Bezoek de website van TNO.

Onderdeel van jubileumeditie Dutch Green Building Week

Het webinar ‘De warmtebatterij komt eraan’ maakt onderdeel uit van een serie van drie webinars die Paris Proof Partner TNO organiseert in het kader van de jubileumeditie van de Dutch Green Building Week. De tiende editie van de week vindt plaats van 21 september tot en met 25 september . #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) en haar partners Nederland internationaal op de kaart zal zetten.

Ga naar de jubileumeditie Dutch Green Building Week

Gerelateerd nieuws

DGBW: gezond bewegen in (hoge) gebouwen

DGBW: gezond bewegen in (hoge) gebouwen

DGBW: Twee koplopers in gesprek over circulariteit

DGBW: Twee koplopers in gesprek over circulariteit

DGBW: Twee voorbeelden die bewijzen dat een split incentive ook een shared incentive kan worden

DGBW: Twee voorbeelden die bewijzen dat een split incentive ook een shared incentive kan worden