DGBW: Webinar - Van betonschaamte, betontrots maken

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

De grondstoffen in Nederland raken schaarser en de berg met afval hoopt zich op. Door moderne cement- en betontechnologie toe te passen kunnen de cirkels worden gesloten. De laatste stand der techniek maakt het mogelijk om het te combineren met een veel lagere CO2-uitstoot.

Helaas is het toepassen van deze techniek geen luxe, maar bittere noodzaak om de klimaatdoelstellingen en -akkoorden te halen. Alternatief is minder bouwen en dus minder welvaart. Het webinar zal antwoord geven op de vraag: hoe krijgt een architect deze techniek binnen zijn project? Hoe voorkomen we dat er in de toekomst een beton- en dus bouwverbod komt? 

Sprekers

  • Kari Kleiss
  • Michaël Menting

Link naar het webinar

Voor deze activiteit hoef je jezelf niet aan te melden. Je kan deelnemen door op de datum en tijd van de activiteit op deze Microsoft Teams-Link te klikken.

Onderdeel van jubileumeditie Dutch Green Building Week

Deze activiteit is onderdeel van de jubileumeditie van de Dutch Green Building Week. De tiende editie van de week vindt plaats van 21 september tot en met 25 september. #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) en haar partners Nederland internationaal op de kaart zal zetten. 

Ga naar de jubileumeditie Dutch Green Building WeekGerelateerd nieuws

Video’s Dutch Green Building Week online

Video’s Dutch Green Building Week online

Warmte-absorberende verf maakt van gevel energieopwekker

Warmte-absorberende verf maakt van gevel energieopwekker

DGBW: van betonschaamte naar betontrots

DGBW: van betonschaamte naar betontrots