DGBW: Webinar ‘de Warmtewingevel – Made in Holland’

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Kan een thermische zonnecollector functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn? TNO denkt van wel. Vanuit de gebouwde omgeving en de rol daarvan in de energietransitie zoomen we in op het huis als energieproducent.

TNO presenteert met haar partners Emergo en AkzoNobel daarbij het vernieuwende gevelsysteem FITS (Façade panel with Invisible Thermal Solar collector). Naast de technische resultaten van deze zogeheten warmtewingevel, is er aandacht voor hoe aan een dergelijke ontwikkeling is gewerkt en hoe hieraan een vervolg richting de markt te geven?

Voor wie?

Iedereen in de bouwketen van architect tot aannemer en alles ertussen. Maar ook voor gemeentes en overheden op zoek naar duurzame energievormen die op grote vlakken toepasbaar zijn.

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden? Bezoek de website van TNO.

Onderdeel van jubileumeditie Dutch Green Building Week

Het Webinar ‘de Warmtewingevel – Made in Holland’ maakt onderdeel uit van een serie van drie webinars die Paris Proof Partner TNO organiseert in het kader van de jubileumeditie van de Dutch Green Building Week. De tiende editie van de week vindt plaats van 21 september tot en met 25 september. #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) en haar partners Nederland internationaal op de kaart zal zetten. 

Ga naar de jubileumeditie Dutch Green Building Week

Gerelateerd nieuws

DGBW: gezond bewegen in (hoge) gebouwen

DGBW: gezond bewegen in (hoge) gebouwen

DGBW: Twee koplopers in gesprek over circulariteit

DGBW: Twee koplopers in gesprek over circulariteit

DGBW: Twee voorbeelden die bewijzen dat een split incentive ook een shared incentive kan worden

DGBW: Twee voorbeelden die bewijzen dat een split incentive ook een shared incentive kan worden