DGBW Session: Op De Groene Bank met

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Op De Groene Bank gaat Bram Adema in gesprek met Prins Carlos, Arthur van Schayk, Roel van de Bilt, Ben Woldring en Marit Bouwmeester. Ze vertellen over hun privéleven, hun visie op de energietransitie, Paris Proof, Corona in gebouwen en de duurzame economie.

Meervoudig Oympisch kampioen en wereldkampioen Laser Radial Marit Bouwmeester, oprichter en bestuurder van De Groene Zaak Prins Carlos, CEO van Remeha en koploper in de warmtetransitie Arthur van Schayk, aanvoerder en vastgoedexpert van 1 van de meest invloedrijke zakenbanken Roel van de Bilt (Rabobank) en veteraan onder de internet-ondernemers Ben Woldring.
''Ik ga met ze in gesprek over hoe zij deze bijzondere prestaties hebben kunnen leveren en wat we ervan kunnen leren.'' - Bram Adema (CFP Green Buildings).

De voertaal van deze DGBW Session is nederlands.​​​​​​​

Aanmelden voor DGBW-online

Om de DGBW Session te bekijken moet je (eenmalig) geregistreerd zijn als bezoeker voor DGBW-online. Registreren als bezoeker kan via de deze pagina. Met deze registraties kan je alle activiteiten op DGBW-online bezoeken.

Onderdeel van jubileumeditie Dutch Green Building Week

De DGBW Session maakt onderdeel uit van de jubileumeditie van de Dutch Green Building Week. De tiende editie van de week vindt plaats van 21 september tot en met 25 september. #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) en haar partners Nederland internationaal op de kaart zal zetten. 

Ga naar de jubileumeditie Dutch Green Building Week


Prins Carlos

Naast zijn representatieve taken als lid van de Koninklijke familie, is Prins Carlos actief bij verschillende maatschappelijke organisaties, zoals De Groene Zaak en MVO Nederland. Ook is hij directeur van Compazz, een adviesbureau op het gebied van de wisselwerking tussen economie, ecologie, duurzaamheid en een verantwoord milieu.

Marit Bouwmeester

Marit Bouwmeester is al haar hele leven lang een gepassioneerd zeilster. Op haar zesde is ze begonnen met zeilen en inmiddels heeft ze alle prijzen gewonnen die er te winnen zijn. Na het winnen van de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro traint Marit nu keiheid om fit te blijven voor de volgende Spelen.

Arthur van Schayk

Arthur van Schayk is algemeen directeur bij Remeha. Als fabrikant van innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen vervult Remeha een centrale rol in de warmtetransitie. Ze dragen onder andere bij aan oplossingen voor energiebesparing en CO2-reductie, maar houden zich ook bezig met thema’s als klimaatneutraal produceren, duurzaam inkopen en het verbeteren van arbeidsomstandigheden.

Roel van de Bilt

Roel van de Bilt is sinds 2016 directeur van Rabo Real Estate Finance (Rabo REF), een grote speler in de commerciële vastgoedwereld. Hiermee is Roel een belangrijke beslisser voor vastgoedbeleggingen op de Nederlandse markt. Rabo REF ondersteunt klanten onder andere bij het verduurzamen van hun vastgoed, zodat gebouwen minder energie verbruiken en waar mogelijk zelfs groene energie kunnen opwekken.

Ben Woldring

Op 13-jarige leeftijd startte Ben Woldring zijn eerste bedrijf. In de jaren die volgde, ontwikkelde hij zich tot een succesvolle serial entrepreneur en staat hij sinds 1998 aan het roer van de Bencom Group, met bekende vergelijkingsplatforms als Bellen.com en Gaslicht.com. Ben Woldring werd in 2003 uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year en in 2006 tot Europees Ondernemer van het jaar onder de 25 jaar.


Gerelateerd nieuws

Video’s Dutch Green Building Week online

Video’s Dutch Green Building Week online

Warmte-absorberende verf maakt van gevel energieopwekker

Warmte-absorberende verf maakt van gevel energieopwekker

DGBW: van betonschaamte naar betontrots

DGBW: van betonschaamte naar betontrots