DGBW Session: Energiezuinige retailgebouwen - praktijkvoorbeeld Middelburg

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Hoe een goede samenwerking kan resulteren in 60% energiebesparing: a.s.r. real estate revitaliseerde met Albert Heijn een winkelcentrum in Middelburg.

Tijdens de Dutch Green Building Week in 2019 presenteerde a.s.r. real estate dit nieuwe project: de revitalisatie van het winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg. Met Albert Heijn is intensief samengewerkt om dit complex te verduurzamen. Het resultaat mag er zijn: met een energiebesparing van 60% en talloze duurzame maatregelen is dit project een voorbeeld voor toekomstige ontwikkelingen.

Sprekers tijdens deze DGBW Session

Edwin van de Woestijne
a.s.r. Real Estate
Sinds 1 oktober 2015 is Edwin van de Woestijne fund director van het ASR Dutch Prime Retail Fund en managing director Commercieel Vastgoed. Deze portefeuille bestaat uit de winkel-, kantoor- en parkeerbeleggingen. Voor zijn overstap naar a.s.r. real estate was Edwin werkzaam als head of asset management bij Bouwfonds Investment Management BV. Daarvoor werkte hij in diverse functies bij Wereldhave, waarvan tien jaar als directeur van de Nederlandse managementorganisatie. Edwin studeerde bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is hiermee nog steeds verbonden als lid van de adviesraad vakgroep Bestuurskunde. Hij is tevens lid van de beroepenveldcommissie van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Edwin is tevens bestuurslid van de NEVAP met als bestuursportefeuille Talent Ontwikkeling
De voertaal van deze DGBW Session is nederlands.


Aanmelden voor DGBW-online

Om de DGBW Session te bekijken moet je (eenmalig) geregistreerd zijn als bezoeker voor DGBW-online. Registreren als bezoeker kan via de deze pagina. Met deze registraties kan je alle activiteiten op DGBW-online bezoeken.

Onderdeel van jubileumeditie Dutch Green Building Week

De DGBW Session maakt onderdeel uit van de jubileumeditie van de Dutch Green Building Week. De tiende editie van de week vindt plaats van 21 september tot en met 25 september. #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) en haar partners Nederland internationaal op de kaart zal zetten. 

Ga naar de jubileumeditie Dutch Green Building Week


Gerelateerd nieuws

DGBW: logistiek wordt over het hoofd gezien in wetgeving en Klimaatakkoord

DGBW: logistiek wordt over het hoofd gezien in wetgeving en Klimaatakkoord

DGBW: de natuurinclusieve stad, hoe doe je dat?

DGBW: de natuurinclusieve stad, hoe doe je dat?

DGBW: Circular@Scale - ondernemerschap als versneller

DGBW: Circular@Scale - ondernemerschap als versneller