Toekomstbouwers

Het magazine Toekomstbouwers zoomt in op de zogenoemde route naar Parijs. In het magazine lees je dat er al technische oplossingen zijn voor die route en dat het bewustzijn groeit. Maar dat betekent helaas niet dat iedereen al onderweg is. Sterker nog; heel veel partijen moeten nog de gedachteomslag maken.

Een andere manier van denken is noodzakelijk om een duurzame samenleving te bereiken. Socioloog en Eerste Kamerlid Paul Schnabel legt wat dat betreft de vinger op de zere plek, zoals je in het interview in het magazine met hem leest. Dat helpt, maar met alleen visies komen we er niet. We moeten aan de slag en vandaag nog op de TGV naar Parijs stappen.

Trein

Dat er gelukkig al partijen in die trein zitten, lees je ook in dit magazine. Zo bezochten we het gerenoveerde Paris Proof kantoor van ABN Amro in Alkmaar. In een reportage nemen we je mee door het gebouw om te laten zien hoe een kantoorgebouw Paris Proof kan worden. Ook vertellen de duurzaamheidsmanagers van Nuon hoe zij binnen één generatie fossielvrij willen worden. Download het magazine gratis en laat je inspireren.

Gerelateerd

Controle van diepste kelder tot hoogste zonnepaneel

Controle van diepste kelder tot hoogste zonnepaneel

Tussenstand op weg naar Paris Proof

Tussenstand op weg naar Paris Proof

Kantoren Zuidas Amsterdam

Energiegebruik kantoren daalt harder dan energielabel aangeeft