Training voor BREEAM-NL projectteams: BREEAM-NL Start-Up

Om startende BREEAM-NL Nieuwbouw projectteams te helpen bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van het proces om tot een BREEAM-NL Certificering te komen, lanceert DGBC een nieuwe training. Onder de noemer BREEAM-NL Start Up kunnen projectteams het certificeringsproces een vliegende start geven onder begeleiding van DGBC en een ervaren BREEAM-NL Expert of Assessor.

Mark Spetter, manager beheer DGBC: “Inmiddels is al veel ervaring opgedaan in Nederland maar zijn er tegelijkertijd nog veel ontwerp- en bouwteams die dezelfde leercurve doorlopen. De BREEAM-NL Start Up training kan naar onze overtuiging een waardevolle bijdrage leveren aan het zo optimaal mogelijk uitvoeren van dit voor veel partijen nog nieuwe proces”. In een halve dag krijgt het team veel praktische tips & trucs mee en worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden expliciet benoemd. “Bovendien biedt dit de opdrachtgever/hoofdaannemer een kans de gezamenlijke duurzaamheidsambitie in het gehele team nog eens expliciet te benoemen en gedragen te krijgen’‘, aldus Spetter.

Meer informatie staat op onze BREEAM-NL trainingenwebsite.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'