Lees de 'Duurzaam Bouwen' special bij het FD

Afgelopen week verscheen als bijlage van Mediaplanet bij het Financieele Dagblad een special die geheel in het teken staat van duurzaam bouwen. De Dutch Green Building Council, die de Dutch Green Building Week organiseert, ontbreekt in deze special niet. Zo staat er onder andere een interview in met DGBC-directeur Stefan van Uffelen. Dit interview gaat in op nieuwe manieren van bouwen en financieren.

Daarnaast is in de special ruimte voor een interview met Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, een artikel over duurzame bouwoplossingen, een artikel over duurzaam slopen en een stuk over de uitbreiding van het Cradle tot Cradle principe.

Voor wie geen abonnee is van het Financieele Dagblad; de ‘Duurzaam Bouwen’ special wordt verspreid tijdens verschillende evenementen van de Dutch Green Building Week, waaronder het openingscongres. Lees de 'Duurzaam Bouwen' special online.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'