Green Build Congres: nieuwe realiteit in de bouw!

Op 6 februari organiseert Duurzaam Gebouwd, in samenwerking met VNU Exhibitions het congres Greenbuild 2013 met als thema ‘De nieuwe realiteit in de bouw!’. Deelname is gratis. Dit zal plaatsvinden tijdens de Internationale Bouwbeurs 2013 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Er is een sterk veranderde marktvraag vanuit de professionele opdrachtgever én de consument. De focus ligt daarbij op duurzaamheid, kostenreductie en consumentenparticipatie. Dit vereist andere vormen van samenwerking en nieuwe ICT-oplossingen. Daarom nu hét spraakmakend congres over de nieuwe realiteit van de woningbouw!

Herschikking
Alle partijen herschikken zich op dit moment en zoeken een nieuwe positie: architect, aannemer, installateur, constructeur, afbouw, fabrikant, corporatie, gemeente, financier en projectontwikkelaar. De bewoner ontwerpt zijn eigen huis.
Dit Greenbuild Congres neemt u dan ook mee naar de nieuwe realiteit in de bouw!

Schrijf u daarom nu in voor uw gratis deelname aan het congres op 6 februari tijdens de Bouwbeurs 2013. Dit kan via de website van Duurzaam Gebouwd

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken