Gebouwverduurzamer INNAX, Technion en De Installatiedesk bundelen krachten

Ingenieursburo Technion en De Installatiedesk zijn per 28 mei 2019 onderdeel geworden van INNAX Gebouw & Omgeving. De 45 medewerkers zullen INNAX de nodige versterking geven op het gebied van engineering en installatietechniek.

Voor Technion en De Installatiedesk betekent de overname een mooie verbreding naar het integrale dienstenaanbod van INNAX als gebouwverduurzamer. De drie partijen zijn zeer verheugd met deze stap, die hen in staat stelt in te spelen op de grote verduurzamingsopgave die Nederland te wachten staat. 

Samen het verschil maken 


“Dat de energietransitie enorme uitdagingen voor de gebouwde omgeving met zich meebrengt zal voor niemand een verrassing zijn”, aldus Jörgen Waagenaar, algemeen directeur van INNAX. “Daarin wordt samenwerken steeds belangrijker om aan de vraag van de markt te kunnen voldoen. INNAX, Technion en De Installatiedesk zijn een perfecte match om versneld de verduurzamingsopgave aan te gaan. We delen dezelfde missie en willen met innovatieve oplossingen het verschil maken.” Het samengaan betekent ook meer lokale slagkracht vanwege de regionale vestigingen van Technion. 

Henk Waslander, een van de oprichters van Technion, ziet de overname door INNAX als een logische zet voor het bedrijf. “Het geeft ons nieuwe perspectieven en uitdagingen door onderdeel te worden van een groter geheel. Onze doelgroepen komen naadloos overeen en kunnen we in de toekomst nog beter bedienen.”

DGBC-partners

INNAX Gebouw & Omgeving

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken