3 sterren voor ontwerp Sijthoff City

Sijthoff City in Den Haag heeft een 3 sterren BREEAM-NL Nieuwbouw Ontwerpcertificaat behaald. Het pand tegenover de Bijenkorf in Den Haag op de hoek van de Grote Marktstraat en de Wagenstraat krijgt een flinke metamorfose.

Na de renovatie heeft het gebouw ongeveer 4.750 vierkante meter aan winkeloppervlakte en ongeveer 6.300 vierkante moderne kantoorruimte. Er worden transparante etalages aangebracht. Ook is er plek voor warmtekoudeopslag (WKO), waarborging van gebruiksvriendelijkheid door regelbaar thermisch comfort, regelbare, hoogfrequente verlichting met daglicht- en aanwezigheidssturing, waterbesparend sanitair, stimulering van het gebruik van het openbaar vervoer door middel van een OV informatiepunt en vervoersplan.

Colliers International is namens Credit Suisse als gedelegeerd opdrachtgever verantwoordelijk voor de totale herontwikkeling van Sijthoff City. Impact Ontwikkeling uit Rotterdam is verantwoordelijk voor het project management en V8 Architects uit Rotterdam heeft het ontwerp gemaakt.

Gerelateerd

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024

Modulaire update BREEAM-NL beoordelingsrichtlijnen

Eerste modulaire update BREEAM-NL in consultatie

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’