Maikel de Laat

Maikel is projectmanager BREEAM-NL Gebied en richt zich op het beheer van het schema en het contact met de adviesgroep, certificerende partijen en geïnteresseerde partijen. De koppeling van het gebiedsschema laat zien dat de integrale benadering van het label veel voordelen heeft voor partijen, Maikel zet zich in om die voordelen naar buiten te brengen. "BREEAM-NL Gebied is een prachtig middel om de kwaliteiten van de omgeving te benadrukken en te zorgen dat deze in harmonie op basis van de drie P’s rekening kunnen houden met toekomstige behoeften."

Naast zijn rol als projectmanager kan je Maikel spreken via de helpdesk en is hij bij verschillende BREEAM-NL trainingen, studiedagen en congressen te vinden als een van de docenten of hosts.

In 2014 heeft Maikel zijn master Planologie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Voor zijn afstuderen heeft hij voor de Gemeente Den Haag onderzoek gedaan naar participatie van internationale organisaties in gebiedsontwikkeling van het parkgebied van de Internationale Zone in Den Haag. Direct na zijn studie planologie is Maikel begonnen bij de gemeente Woerden als Wabo vergunningverlener.

Laatste nieuws

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024