Future Leaders Program

Het DGBC Future Leaders Program is een leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Het vijfdaagse programma inspireert, biedt reflectie op gedrag en competenties en verbindt CEO's en Young Professionals. 

Vanwege het coronavirus is het DGBC Future Leaders program 2020 geannuleerd.

DGBC Future Leaders Program

Ambitieuze Young Professionals zullen op termijn de nieuwe (groene) leiders zijn. Wij willen deze generatie stimuleren op het gebied van duurzaamheid. Voor het zesde jaar op rij organiseren we daarom het DGBC Future Leaders Program. In dit leiderschapsprogramma ontvangen de deelnemers nieuwe kennis en inzichten, coaching op gedrag en competenties, verbinding met bestaande leiders en generatiegenoten en opdrachten om ambities te concretiseren.

Tijdens het programma worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd: Waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij? Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders.

Voordelen

  • Inzicht in je leiderschapskwaliteiten
  • Toegang tot een exclusief programma
  • Tijdsinvestering is overzichtelijk
  • Kennis vergaren door hoogwaardige keynotes
  • Kennis vergaren en delen met Young Professionals
  • Netwerken met ambitieuze Young Professionals
  • Netwerken met huidige CEO’s & Green Leaders
  • Samenwerken met Young Professionals
  • Inspirerende locaties met goed verzorgde catering

Vijfdaags leiderschapsprogramma

Het DGBC Future Leaders Program bestaat uit een doorlopend programma met 5 bijeenkomsten (inclusief twee overnachtingen) gedurende een periode van 6 maanden.

Voor wie?

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor Young Professionals tot 35 jaar, die actief zijn met het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Investering

Voor partners van DGBC bedraagt de investering € 2.099,- ex. BTW per persoon. Het tarief voor niet-partners bedraagt € 2.799,- ex. BTW.

Laat je interesse weten!

Ben jij een Young Professional met groene ambities die zich wil ontwikkelen als toekomstig leider? Laat weten dat je geintersseerd bent door een mail te sturen naar events@dgbc.nl.

Laatste nieuws

Enorme renovatieopgave vraagt opdrachtgever met lef

Enorme renovatieopgave vraagt opdrachtgever met lef

Predictive twins oplossing voor uitdagingen in de bouw

Predictive twins oplossing voor uitdagingen in de bouw

Edwin van Noort in jury Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards

Edwin van Noort in jury Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards