WELL AP Exam Prep

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Ga jij een WELL AP Examen doen? En wil je goed voorbereid op het examen verschijnen? In samenwerking met WELL Faculty Member Tim Beuker (BBA Binnenmilieu) start op 21 oktober 2020 een reeks van zeven webinars WELL AP Exam Prep waarin je wordt klaargestoomd voor het examen.

Voorbereiding op het WELL AP Examen

Bij het WELL AP examen wordt verwacht dat je de WELL Building Standard V1 letterlijk uit het hoofd kent. Deze WELL AP Exam Prep is door IWBI (International WELL Building Institute) ontwikkeld om je daarbij te helpen. De webinarreeks is volledig gericht op de WEEL V1 eisen omdat het WELL AP examen nog tot 2021 betrekking heeft op versie 1 van de WELL Building Standard.

Tijdens deze webinars wordt de volledige WELL richtlijn doorgenomen en worden alle WELL V1 Features in detail behandeld. Hierdoor vormt deze webinarreeks een intensieve en degelijke voorbereiding voor het WELL AP examen. Tijdens de webinar word je niet opgeleid tot de officiële status van WELL AP, hiervoor dien je nog een apart examen te doen. De training helpt je wel om de lesstof eigen te maken.

Zeven webinars, elke woensdag van 9:30 tot 11:30 uur

De WELL AP Exam Prep webinars behandelen de zeven concepten die WELL V1 onderscheidt:

  1. Air
  2. Water
  3. Nourishment
  4. Light
  5. Fitness
  6. Comfort
  7. Mind

De webinars worden in een reeks van 7 sessies aangeboden, te beginnen op woensdag 21 oktober. Per webinar zal één van de concepten worden behandeld. De webinar is toegankelijk voor maximaal 15 deelnemers, zodat er voor alle deelnemers voldoende ruimte is om vragen te stellen.

Wat heb ik nodig?

Deelnemers moeten voorzien zijn van een computer of laptop met videocamera en microfoon en een stabiele internetverbinding. Het is aan te raden om tijdens de training een tweede device (of tweede scherm) paraat te hebben waarop je de WELL Building Standard kunt meelezen. De voertaal tijdens het webinar is Nederlands, het materiaal (waaronder de WELL Building Standard) is Engelstalig.

Het webinar is uitsluitend live te volgen, achteraf terugkijken is niet mogelijk.

Investering

De deelnemersbijdrage voor deze webinar-serie is voor DGBC-partners € 1.049,- (excl. btw). Voor deelnemers van organisaties die geen partner zijn van DGBC, is de bijdrage € 1.399,- (excl. btw). Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Ga jij in 2020 ook de Workshop WELL v2 bij ons volgen? Dan ontvang je 50% korting op de deelnemersbijdrage van de workshop. In het veld opmerkingen kan je aangeven dat je van deze kortingsregeling gebruik wil maken.

Het webinar WELL AP Exam Prep wordt in een reeks van 7 sessies aangeboden, te beginnnen op woensdag 21 oktober.


Webinar 1woensdag 21 oktober 202009.30 tot 11.30 uur
Webinar 2woensdag 28 oktober 202009.30 tot 11.30 uur
Webinar 3woensdag 11 november 202009.30 tot 11.30 uur
Webinar 4woensdag 18 november 202009.30 tot 11.30 uur
Webinar 5woensdag 25 november 202009.30 tot 11.30 uur
Webinar 6woensdag 9 december 202009.30 tot 11.30 uur
Webinar 7woensdag 16 december 202009.30 tot 11.30 uur

De online-locatie van de webinar ontvang je in de instructiemail voorafgaand aan het webinar.

Tim Beuker (BBA Binnenmilieu, WELL Faculty) 

Tim was de eerste WELL AP in Nederland en voortrekker voor de toepassing van WELL in de Nederlandse situatie. Als WELL AP was hij betrokken bij de certificering van EDGE Olympic, het eerste gebouw in Nederland met een WELL V1 Core & Shell Platinum certificaat. Ook adviseerde hij EDGE Technologies bij de certificering van hun hoofdkantoor. Dit resulteerde in het eerste WELL V2 Platinum certificaat in de wereld. 

Vanwege zijn WELL ervaring is hij door IWBI uitgekozen om WELL trainingen te geven als WELL Faculty. Verder is hij benoemd tot WELL Concept Advisor Air & Thermal Comfort wat betekent dat hij samenwerkt met het ontwikkelteam van IWBI om de WELL eisen voor luchtkwaliteit en thermisch comfort aangesloten te houden op de meest recente onderzoeken en inzichten. 


Tim werkt als adviseur bij bba binnenmilieu / DGMR. Hier geeft hij dagelijks advies over gezonde gebouwen, zowel voor bestaande gebouwen als bij nieuwbouw. 

Gerelateerd nieuws

WELL AP Exam Prep omgezet naar serie webinars

WELL AP Exam Prep omgezet naar serie webinars

‘Verken de onderliggende belangen van de betrokken partijen’

‘Verken de onderliggende belangen van de betrokken partijen’

Leer succesvol onderhandelen met oog voor de belangen van stakeholders

Leer succesvol onderhandelen met oog voor de belangen van stakeholders