WELL AP Exam Prep

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Ga jij een WELL AP Examen doen? En wil je goed voorbereid op het examen verschijnen? In samenwerking met WELL Faculty Member Tim Beuker (bba binnenmilieu) start op 12 oktober 2021 een reeks van zeven sessies waarin je wordt klaargestoomd voor het WELL AP examen.

Voorbereiding op het WELL AP Examen

Tijdens deze online training wordt de volledige WELL richtlijn doorgenomen en worden alle WELL V2 Concepts en Features in detail behandeld. Hierdoor is het een intensieve en degelijke voorbereiding voor het WELL AP examen. Tijdens de training word je niet opgeleid tot de officiële status van WELL AP, hiervoor dien je nog een apart examen te doen. De training helpt je om de theorie eigen te maken.

Het tijdens de training gebruikte materiaal is door IWBI (International WELL Building Institute) ontwikkeld om je te helpen bij de voorbereiding. De training is volledig gericht op versie 2 van de WELL Building Standard.

Zeven webinars, elke dinsdag van 9:30 tot 11:30 uur

Tijdens de WELL AP Exam Prep sessies behandelen we de zeven concepten die WELL V2 onderscheidt:

  1. Air
  2. Water
  3. Nourishment
  4. Light
  5. Fitness
  6. Comfort
  7. Mind

De training wordt in een reeks van 7 sessies aangeboden, te beginnen op dinsdag 12 oktober. Per training zal één van de concepten worden behandeld. De training is toegankelijk voor maximaal 15 deelnemers, zodat er voor alle deelnemers voldoende ruimte is om vragen te stellen.

Wat heb ik nodig?

Deelnemers moeten voorzien zijn van een computer of laptop met videocamera en microfoon en een stabiele internetverbinding. Het is aan te raden om tijdens de training een tweede device (of tweede scherm) paraat te hebben waarop je de WELL Building Standard kunt meelezen. De voertaal tijdens de training is Nederlands, het materiaal (waaronder de WELL Building Standard) is Engelstalig.

De training is uitsluitend live te volgen, achteraf terugkijken is niet mogelijk.

Het webinar WELL AP Exam Prep wordt in een reeks van 7 sessies aangeboden, te beginnnen op woensdag 21 oktober.

 

Webinar 1 woensdag 21 oktober 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 2 woensdag 28 oktober 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 3 woensdag 11 november 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 4 woensdag 18 november 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 5 woensdag 25 november 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 6 woensdag 9 december 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 7 woensdag 16 december 2020 09.30 tot 11.30 uur

De online locatie van de webinar ontvang je in de instructiemail voorafgaand aan het webinar.

Tim Beuker (bba binnenmilieu, WELL Faculty) 

Tim was de eerste WELL AP in Nederland en voortrekker voor de toepassing van WELL in de Nederlandse situatie. Als WELL AP was hij betrokken bij de certificering van EDGE Olympic, het eerste gebouw in Nederland met een WELL V1 Core & Shell Platinum certificaat. Ook adviseerde hij EDGE Technologies bij de certificering van hun hoofdkantoor. Dit resulteerde in het eerste WELL V2 Platinum certificaat in de wereld. 

Vanwege zijn WELL ervaring is hij door IWBI uitgekozen om WELL trainingen te geven als WELL Faculty. Verder is hij benoemd tot WELL Concept Advisor Air & Thermal Comfort wat betekent dat hij samenwerkt met het ontwikkelteam van IWBI om de WELL eisen voor luchtkwaliteit en thermisch comfort aangesloten te houden op de meest recente onderzoeken en inzichten. 

 

Tim werkt als adviseur bij bba binnenmilieu / DGMR. Hier geeft hij dagelijks advies over gezonde gebouwen, zowel voor bestaande gebouwen als bij nieuwbouw. 

Gerelateerd nieuws

Iris Rijneveld nieuwe ontwikkelaar en teamleider DGBC Academy

Iris Rijneveld nieuwe ontwikkelaar en teamleider DGBC Academy

WELL AP Exam Prep omgezet naar serie webinars

WELL AP Exam Prep omgezet naar serie webinars

‘Verken de onderliggende belangen van de betrokken partijen’

‘Verken de onderliggende belangen van de betrokken partijen’