Vragenuurtje Paris Proof Commitment: Scope 3 voor ontwikkelaars en bouwers

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

In 2023 vinden er zes vragenuurtjes plaats. Tijdens deze laagdrempelige sessies gaan we in op de inhoud van het Paris Proof Commitment. Tijdens de sessies kunnen jullie ervaringen uitwisselen over promotie, de route en hoe jullie zelf het commitment verder kunnen brengen bij je klanten en achterban.

De ervaring van ondertekenaars is interessant voor nieuwe ondertekenaars. Alle vijf stappen van de Paris Proof ambitie komen aan bod, maar ook specifiekere struikelblokken zoals het split incentive. 

Tijdens de sessies presenteert er altijd een commitment-ondertekenaar hoe zij invulling hebben gegeven aan een stap in het commitment of hoe zij een struikelblok hebben aangepakt. Daarna is er, zoals de titel al verklapt, veel ruimte voor vragen. 

Ontwikkelende bouwer

Tijdens dit vragenuurtje hebben we Matthijs van Rooy, coördinator duurzaamheid bij ontwikkelende bouwer JAJO, gevraagd om te delen hoe zij rapportageverplichtingen combineren met Paris Proof-doelstellingen. Hierbij bespreken we dus in hoeverre de Paris Proof-methodes aansluiten bij aanstaande Europese ESG-wetgeving en waarom het belangrijk is om de doelen van het Paris Proof Commitment na te streven. 

Meld je snel aan via de oranje knop links.