DGBW: rondleiding monumentaal pand - van label E naar A

In 2019 is Van Beek haar kantoorpand, een gemeentelijk monument van eind 1800 met energielabel E, volledig aan het verduurzamen. De ambitie: gaan voor energielabel A. Het verduurzamingstraject van de dochtermaatschappij van participant Priva, is een mooi voorbeeld dat niet mag ontbreken binnen het het thema #hetkanwel. Daarom organiseren zij met plezier een open dag tijdens de DGBW om andere organisaties te inspireren en om te laten zien wat mogelijk is.

‘Ons kantoorpand is al het meest duurzaam’

Het kantoorpand is bij uitstek geschikt om te gaan verduurzamen. Door de bouwstijl en monumentale waarde is het namelijk zo goed als zeker dat dit gebouw er over 100 jaar nog steeds zal staan. Dit in tegenstelling tot veel jongere gebouwen van een mindere kwaliteit, zoals te zien op veel bedrijfsterreinen, die nu veelal worden vervangen door nieuwbouw. Met andere woorden: het kantoorpand is al het meest duurzaam. En juist dit gebouw energiezuinig maken, is bij uitstek relevant!

Wil je meer weten? In de blogserie ‘Practice what you preach: van E naar A’ neemt Ron Hendriks directeur van Van Beek je mee in dit traject. Een traject dat laat zien dat veel mogelijk is, met de juiste motivatie!

Aanmelden

Met de dienstverlening als integraal energiemanagement specialist, dragen zij elke dag praktisch bij aan het toekomstbestendig maken van de gebouwde omgeving. Met 'practice what you preach, van E naar A' zijn zij zelf aan de slag gegaan met het verduurzamen van hun kantoor, een monumentaal pand van eind 1800. Benieuwd naar het kantoorpand, kom dan naar de rondleiding!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen of bel naar: 026 312 7000

Locatie rondleiding
Utrechtsestraat 59
6811 LW Arnhem


Gerelateerd nieuws

Verslag van Merosch Open Source over circulair bouwen

Verslag van Merosch Open Source over circulair bouwen

DGBW: terugblik Symposium Energietransitie in de Zorg

DGBW: terugblik Symposium Energietransitie in de Zorg

DGBW: AM brengt Circulair Opdrachtgeverschap in de praktijk

DGBW: AM brengt Circulair Opdrachtgeverschap in de praktijk