DGBC Toekomststoel

'Ik stel voor dat we nog een besluit nemen,’ gaat Lodewijk verder. Hij staat op en schuift een lege stoel bij. ‘Als we vergaderen over belangrijke zaken, als we belangrijke besluiten nemen, wij samen, maar ook in onze bedrijven, zetten we er altijd een lege stoel bij. Dat is de stoel voor de mensen die er nog niet zijn, voor de toekomstige generaties. De stoel van de toekomst. In onze gedachten vergaderen de kinderen van onze kinderen, de kleinkinderen van onze kinderen mee. Hun belangen komen voortaan tijdens onze vergaderingen altijd ook aan bod.' -uit ‘Het Hebzuchtgas’ van Jan Terlouw

Deze passage ligt aan de basis van het initiatief #toekomststoel. Een initiatief dat ons en onze omgeving stimuleert om de toekomst te allen tijde mee te wegen in de besluitvorming. Zodat er andere, meer duurzame keuzes gemaakt worden.

Om het initiatief vorm te geven liet DGBC voor haar participanten een toekomststoel ontwerpen, natuurlijk circulair. De circulaire DGBC Toekomststoel is ontwikkeld in samenwerking met New Horizon Urban Mining en Herso circulaire houtbewerkers. Het is een zogenaamde ‘no-waste’ stoel, gemaakt van afvalhout uit de bebouwde omgeving. Het verwerken van het afvalhout tot bruikbare panelen waarvan de toekomststoelen worden gemaakt, gebeurt deels door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De DGBC Toekomststoel is nu exclusief voor participanten van DGBC te bestellen. 

    

New Horizon schenkt 20% van de opbrengst van elke gemaakte stoel aan DGBC om te investeren in een training speciaal voor participanten. Met deze training leert u schoolkinderen te onderwijzen op het gebied van duurzaamheid. Participanten van DGBC mogen gratis aan deze training deelnemen. Met uw investering in de DGBC Toekomststoel investeert u dus ook in uw eigen toekomst en in die van onze jeugd.

Product informatie

ProductDGBC Toekomststoel
Prijs€ 285 ex BTW en verzendkosten
Verzending
  • Verzending vanaf €50
  • Ophalen is gratis. Ophalen kan op afspraak in Loosbroek (Molenhoeven 3)
Levertijd3 - 4 weken
Extra mogelijkhedenDe stoel wordt standaard geleverd met het Toekomststoel logo op de voorzijde van de rugleuning en de logo's van DGBC en Urban Mining op de achterzijde van de rugleuning. Voor een bedrag van 60 euro extra kan ook het eigen bedrijfslogo op de achterkant gelaserd worden.

Bestel direct uw toekomststoel

Meer informatie

Heeft u een vraag over de DGBC Toekomststoel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@dgbc.nl of 088 - 55 80 100.