Tristan Bons

Naam

Tristan Bons

Functie

Secretaris Vestigingszaken

Werkt bij

Detailhandel Nederland

Rol DGBC professional

Werkgroep Retail

Social media

Als secretaris vestigingszaken bij Detailhandel Nederland staat duurzaamheid en de weg daar naartoe hoog op mijn agenda. Het is natuurlijk prachtig als je binnen deze werkgroep kunt samenwerken met allerlei belanghebbenden die een rol spelen op de weg naar Paris Proof. Er is nog veel te doen om de retailpanden te verduurzamen, maar de ondernemers kijken over het algemeen zeer positief naar de bijdrage die zij kunnen leveren.

In de werkgroep Retail zitten professionals uit de retail, vastgoed, bankensector en andere branches. Voor mij is het juist van belang om ook vanuit de invalshoek van de winkeliers - groot én klein – mee te denken. Ik ga natuurlijk proberen dat mee te nemen naar de werkgroep.

Wanneer het om toekomstige detailhandelslocaties gaat is het van belang om bij nieuwbouw nu de juiste keuzes te maken. Echter, de grootste opgave ligt er natuurlijk in dat bestaand vastgoed ook niet op elke locatie hyper-modern is. Wat dat betreft is er dus nog een hoop werk aan de winkel. Maar waar een wil is, is een weg!