>

Versluisgroep

Onze kernwaarden bepalen wie we zijn. Mensgericht. Slim. Ambitieus. Plezier. Alles wat we doen, meten we af aan deze vier waarden die de kern vormen van Versluis Mensgericht staat met stip op nummer één. Het welzijn van mensen, dat is waar het om draait. Plezier speelt hierin een belangrijke rol. Slim staat voor de manier hoe wij te werk gaan. Door een doelgerichte samenwerking, effectieve communicatie en een doordachte aanpak voorkomen we verspilling van geld, tijd, energie en menskracht. Ambitieuzer en duurzamer kan niet.

Versluis adviseert in de gehele levenscyclus van vastgoed. Van nieuwbouw- en onderhoudsprojecten tot de uiteindelijke sloop, van subsidieaanvragen en financieringsmogelijkheden tot aanbestedingen van zonnepanelen en verduurzamingswerkzaamheden. Wij geven bouwkundig advies op een plezierige én slimme manier. Wij kiezen voor relaties, streven naar duurzame oplossingen en gaan alleen voor kwaliteit. Versluis erkent dat de gebouwde omgeving invloed heeft op het klimaat en neemt hierin verantwoordelijkheid. Wij adviseren en ondersteunen onze partners graag op het gebied van duurzaamheid.

Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken. Bel gerust voor het maken van een afspraak naar 0252 34 36 40 of kom langs. De koffie staat klaar.

Versluis, adviseurs nieuwbouw - onderhoud - renovatie

Organisatie

Naam

Versluisgroep

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Onderwijs

Adres

Wattstraat 16, Sassenheim

Thema's