VELUX Nederland

Bewustwording creëren om gebouwen gezonder te maken voor de mens is een belangrijke missie voor de VELUX Groep. Al 78 jaar dragen onze daglicht- en luchtoplossingen hieraan bij. Er is echter meer nodig dan alleen het zorgen
voor goede producten. Daarom werken we samen met ontwerpers, andere fabrikanten, universiteiten, maar ook politici en autoriteiten om onze doelen te bereiken. Op deze manier verzekeren wij de gezonde en duurzame gebouwen van morgen.
Daarnaast nemen we krachtige maatregelen om de doelstellingen van Parijs te ondersteunen. We ontwikkelen producten die nuttig zijn voor de samenleving, verkleinen onze CO2-voetafdruk en produceren zo materiaal- en
energie-efficiënt mogelijk (met als doel nul afval). Ons Scandinavische bedrijfsmodel volgt een lange termijn aanpak. We proberen een voorbeeld te zijn voor andere bedrijven door meer betrokken te zijn, sociale acties te ontwikkelen en investeringen te implementeren.
Met de VN Sustainable Development Goals (SDG's) is er voor het eerst een wereldwijde reeks doelen neergezet voor het creëren van een betere en duurzamere wereld. Wij zetten deze doelen om in concrete acties, want zakendoen op de 'juiste' manier is de beste manier om duurzaamheid en winstgevendheid op lange termijn te bereiken.

Bewustzijn creëren voor gezonde gebouwen, dat is onze missie

Organisatie

Naam

VELUX Nederland

Type organisatie

Producent

Adres

Molensteijn 2, De Meern

Thema's