Strukton Worksphere

Als vastgoed in 2023 minimaal energielabel C moet hebben en in 2030 wellicht zelfs label A, dan moet er waarschijnlijk op korte termijn worden geïnvesteerd in verduurzaming. Doe je dit goed, dan profiteert je vastgoedportefeuille hiervan. Maar welke ingrepen leveren het beste resultaat op en welke investeringen gaan hiermee gepaard? Hoe beïnvloeden deze de economische waarde van vastgoed?

Met Labelgarant geeft Strukton Worksphere inzicht in de verduurzamingsmaatregelen, het effect dat ze hebben op energielabel(s), de waarde van het vastgoed én de meest kostenefficiënte aanpak om dit te bereiken.

Met Strukton PULSE biedt Strukton Worksphere continue monitoring en analyse, in relatie tot het gewenste comfort en het totale functioneren van de gebouwinstallatie over de gehele levenscyclus. Deze datagestuurde, integrale aanpak is onderdeel van het duurzaam exploiteren van gebouwen, met als resultaat de laagst mogelijke kosten over de gehele levensduur.

De uitdaging waar we met elkaar voor staan is hoe we verduurzaming kunnen versnellen. Onze vakmensen, onze integrale expertise op het gebied van bouw, installatietechniek en datamanagement leveren toegevoegde waarde voor duurzaamheidsvraagstukken. Zoals bij de Hogeschool Utrecht, waar tijdens de bouw het BREEAM-label is verbeterd van Good naar Excellent. De energietransitie als kans, pak hem: het moment is NU!

Het moment is NU!

Organisatie

Naam

Strukton Worksphere

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Onderwijs, Zorg

Adres

Westkanaaldijk 2 , Utrecht

Thema's

Professionals

René Hekman
René Hekman Projectmanager Bekijk profiel
Rob Daams
Rob Daams Manager Technical Support & Consultancy Bekijk profiel
Marc Kooij
Marc Kooij Senior Business Development Manager Bekijk profiel
Ben Alen
Ben Alen Account Director Bekijk profiel

Nieuws van Strukton Worksphere

Kijk terug: Webinar - COVID-19: Vertrouwen in gebouwen

Kijk terug: Webinar - COVID-19: Vertrouwen in gebouwen

Dit zijn de ondertekenaars van het Paris Proof Commitment [video]

Dit zijn de ondertekenaars van het Paris Proof Commitment [video]

26 partijen tekenen Malieveldverklaring om stikstofuitstoot in bouw te reduceren

26 partijen tekenen Malieveldverklaring om stikstofuitstoot in bouw te reduceren