Reflect Glasfilm

Bij Reflect Glasfilm zijn we ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Dit realiseren wij door een eenvoudige oplossing te bieden voor een complex probleem: raamfolie. Daarbij werken we vooruitstrevend en zijn we continu bezig met het innoveren van onze producten. Door onze raamfolie worden gebouwen energiezuinig, CO2 neutraler en veiliger.

Met ons product bieden we niet alleen een betere leefomgeving aan particulieren en bedrijven maar werkt raamfolie ook energiebesparend en dragen we ook ons steentje bij aan een groenere wereld. Raamfolie reguleert de warmte die door beglazing komt op de momenten dat jij dat nodig hebt. Op die manier werkt raamfolie 365 dagen per jaar. De folie zorgt voor een koeler werkklimaat in de zomerperiode waardoor bespaart wordt op kosten van koelsystemen. In koudere maanden wordt de warmte juist behouden, wat resulteert in minder stookkosten. Hierdoor is raamfolie niet alleen goed voor de portemonnee maar zorgen we samen voor een groenere wereld.

Wij bieden een breed assortiment aan raamfolies voor iedereen zonder ingrijpende maatregelen:
- Isolerende raamfolie
- Zonwerende raamfolie
- Privacy- / decoratiefolie
- Veiligheidsfolie

De voordelen van raamfolie:
- 100% meer comfort
- Maximaal lichtinval
- Zonwerend in de zomer
- Isolerend in de winter
- 100% CO2 neutraal
- Energiebesparend

Meer informatie? Wil je graag meer controle over de binnentemperatuur in je bedrijfspand of woning? Bekijk dan onze website, daar leggen we alles over de diverse raamfolies uit.

Verhoog comfort, verlaag energiekosten.

Organisatie

Naam

Reflect Glasfilm

Type organisatie

Installatiebedrijf

Sectoren

Onderwijs, Retail, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Steiger 2, Malden

Thema's