Onemeeting.com B.V.

Als intermediair staan we midden in de meeting branche. Onze economische, sociale en maatschappelijke verbondenheid met klanten, collega’s, locatiepartners en relaties inspireert ons om maatschappelijk, sociaal en verantwoord te ondernemen. Onze duurzame visie is dat mensen elkaar zullen blijven ontmoeten: niet alleen online, maar vooral offline.

Als Meeting Expert helpen wij organisaties met twee impactvolle oplossingen: Onemeeting.com is een innovatieve en duurzame intermediair waar opdrachtgevers al hun boekingen voor bijeenkomstenlocaties onderbrengen in een ‘Green Meeting Deal’. Onemeeting Services is een ervaren Meeting Development bedrijf en helpt organisaties met de succesvolle exploitatie van hun locatie(s).

Green Meeting Deal

Onze duurzame samenwerking die zakelijke bijeenkomsten van bedrijven klimaatneutraal maakt en daarmee een bijdrage levert aan hun MVO-doelstellingen. Het doel is om zowel de kosten als de CO2-uitstoot van fysieke bijeenkomsten versneld te verlagen.

MVO

We gebruiken de Sustainable Development Goals als ons kompas in ons MVO beleid. We publiceren ons beleid op MVO-Register en het ISO26000 platform, zijn ISO27001 en EcoVadis Silver gecertificeerd en een Great Place to Work. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven om de meeting branche te verduurzamen, zoals de samenwerking met Green Key en ons eigen MVO platform WCARE.one.

Samen vergaderen verduurzamen

Organisatie

Naam

Onemeeting.com B.V.

Type organisatie

Eindgebruiker

Adres

Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort

Thema's