LindHorst Huisvestingsadviseurs B.V.

LindHorst Huisvestingsadviseurs bv heeft zich vanaf 1998 ontwikkeld tot een toonaangevend adviesbureau in Noordoost-Nederland op het gebied van huisvestingsadviezen, projectmanagement en vastgoedbeheer.

Duurzaam bouwen is voor ons meer dan een ambitie: we zijn het verplicht naar de toekomstige generaties. Huisvesting biedt vele mogelijkheden om duurzame doelen en oplossingen te realiseren, zowel bij nieuwbouw als bij revitalisaties. De mate van duurzaamheid van een gebouw wordt vaak aangeduid met een BREEAM-classificatie. LindHorst is BREEAM NL-expert; we brengen onze kennis op het gebied van duurzaam bouwen veelvuldig in de praktijk in onze projecten. Daarnaast worden we ook regelmatig gevraagd om als specialist te participeren in andersoortige bouw- en huisvestingsprocessen.

Bestaande gebouwen worden steeds vaker hergebruikt. Het verduurzamen van bestaande gebouwen is een uitdagende opgave. De bouwprocesmanager heeft hier volgens LindHorst een belangrijke rol in: kennis en ervaring op een praktische manier vertalen in een duurzaam resultaat voor de langere termijn. Daarom heeft LindHorst het Duurzaam Vastgoed Investeringsplan (DVIP) ontwikkeld: een overzichtelijke methode om bestaand vastgoed stap voor stap verder te verduurzamen. Duurzaamheid en onderhoud zijn in één plan geïntegreerd zodat onze opdrachtgevers klaar zijn voor de toekomst.

Duurzaam bouwen is vanzelfsprekend geworden

Organisatie

Naam

LindHorst Huisvestingsadviseurs B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Onderwijs

Adres

Douna 1-11, Hoogeveen

Thema's