Koninklijke Ahrend

Koninklijke Ahrend is gespecialiseerd in het leveren van eigentijdse en duurzame kantooromgevingen. Al sinds 1896 hebben diverse generaties Ahrend gemaakt tot het mooie bedrijf dat het nu is. Onze producten en projecten zijn het resultaat van onze kennis, vakmanschap en passie voor kwalitatief Dutch Design.

In onze projecten staat het welzijn van de gebruiker centraal. Wij creƫren vitale werkomgevingen waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en onze producten diversiteit op de werkvloer stimuleren en faciliteren. Bij Ahrend geloven wij dat vitale werkomgevingen aantrekkingskracht hebben op talent, de beleving van medewerkers verbeteren en daarom cruciaal zijn voor het succes van organisaties. Wij dragen met onze kennis en ervaring graag bij aan de beste werkomgevingen met onze interieuroplossingen, kwaliteitsproducten van duurzame materialen en onze SMART-office oplossingen.

Ahrend producten worden gemaakt in Sint-Oedenrode: het dorp waar het ooit ook allemaal begonnen is. Midden in het dorp en grenzend aan beschermd natuurgebied produceren wij met minimale overlast voor mens en milieu. Wij geloven dat de meest duurzame producten keer op keer hergebruikt worden: tijdloos design, hoge kwaliteit en met de beste materialen. Wij staan voor kwalitatief goede producten die een leven lang mee gaan. Daarom ontwerpen wij onze producten ook volgens de hoogste internationale standaarden en met materialen die gezond zijn voor mens en milieu. Ahrend is een cradle-to-cradle company: circulariteit kan alleen bestaan als we nu materialen gebruiken die we in de toekomst ook nog willen en kunnen (her)gebruiken.

Organisatie

Naam

Koninklijke Ahrend

Type organisatie

Leverancier

Sector

Adres

Laarderhoogtweg 25, Amsterdam

Thema's

Nieuws van Koninklijke Ahrend

DGBW: ontwerpen voor de gebruiker

DGBW: ontwerpen voor de gebruiker

Alle activiteiten van vrijdag in de Dutch Green Building Week

Alle activiteiten van vrijdag in de Dutch Green Building Week