ConverseArchitects b.v.

ConverseArchitects modificeert, verandert en transformeert. Onze aanpak is pragmatisch, maar altijd innovatief, efficiënt en functioneel. Converse voert projecten uit van conceptontwikkeling tot technische uitwerking en bouwbegeleiding. Of dat nu gaat om een particuliere opdracht of om een grootschalige multifunctionele ontwikkeling.

ConverseArchitects heeft ambacht, oog voor detail en duurzaamheid altijd hoog in het vaandel staan. Voor welke opgave wij ook staan, deze factoren maken het verschil. Wij blinken graag uit in doordacht design, uitgekiende bouwtechniek, innovatie en creativiteit. Dit maakt onze projecten uniek en authentiek. Onze ontwerpen onderscheiden zich door doordacht design en hebben een robuust karakter. We gaan bewust om met materiaalgebruik en streven er naar circulair te ontwerpen. We gebruiken zo veel mogelijk pure, natuurlijke materialen en passen verfijnde detailleringen toe. Hierdoor gaan onze gebouwen ‘leven’ en krijgen ze de karakteristieke Converse uitstraling.

ConverseArchitects is gevestigd in een van Europa’s meest inspirerende architectonische hoofdsteden, Rotterdam. U vindt ons in het Lloydkwartier op de uiterste punt van de Lloydpier. Omringd door licht, water en architectuur genieten wij dagelijks van een zeer inspirerende werkomgeving. ‘Rotterdamser’ wordt het bijna niet…

ConverseArchitects modificeert, verandert en creëert.

Organisatie

Naam

ConverseArchitects b.v.

Type organisatie

Architect

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Lloydkade 865, Rotterdam

Thema's