Certitudo Capital

Environment, social & governance (ESG)

Als organisatie investeert Certitudo Captital continu in het behalen van doelstellingen op het gebied van ESG (Environment, Social, Governance), deze zijn verweven in de strategie.
 

Environment
Onze bedrijfsonderdelen houden zich binnen hun expertise bezig met duurzaamheid - of het nu gaat om groene beleggingsfondsen, een energiezuinige portefeuille, de activiteiten van deelnemingen of het gebruik van duurzame bouwmaterialen. Bovendien is ons hoofdkantoor gelegen op het - door onszelf ontwikkelde – meest duurzame kantorenpark van 's-Hertogenbosch.

 

Social

Op het sociale vlak geloven wij in het aangaan van duurzame relaties. Zowel met onze werknemers als met  samenwerkingspartners committeren wij ons aan langdurige kwalitatieve samenwerkingen. Ook zijn wij sponsor van diverse projecten en evenementen, veelal op het gebied van sport en beweging. Waar het governance betreft past Certitudo Capital uiteraard accurate en transparante accountancy toe.

 

Governance
Onze besluitvorming komt waar mogelijk in samenspraak met zowel aandeelhouders als andere stakeholders tot stand, zodat ook het maatschappelijke belang van beslissingen wordt meegenomen.

 

Afbeelding: Kantoorontwikkeling Amstel NEXT te Amsterdam overstijgt de laatste standaarden op het gebied van duurzaamheid.

Als familiebedrijf beseffen wij dat wij de aarde slechts te leen hebben van de volgende generatie

Organisatie

Naam

Certitudo Capital

Type organisatie

Ontwikkelaar

Adres

Hambakenwetering 8c, 's-Hertogenbosch

Thema's