Being Development

Being Development is een ambitieus bedrijf dat duurzaam vastgoed ontwikkelt vanuit een eindgebruikersperspectief. Ons doel is om duurzame waarden in het vastgoed te creëren, de kwaliteit van leven te verbeteren, en een duurzame en inclusieve samenleving te realiseren. Zodoende levert ieder project van Being Development een bijdrage aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.
In Nederland is Being Development de eerste vastgoedontwikkelaar met een B Corp certificaat. Alle activiteiten worden intern en extern getoetst en gemonitord op de mate van impact op de directe en de indirecte omgeving, mens en milieu.
Elke vastgoedontwikkeling kent haar eigen duurzame kenmerken. Dit demonstreert Being Development enerzijds met een BREEAM-NL certificering of GPR label en anderzijds door altijd als B Corp te denken en alles op die wijze te doen.
Concrete interne voorbeelden zijn de Be-Inspired sessies en PersonalBeingPlan; externe voorbeelden zijn het BREEAM-NL Excellent label van het publiek toegankelijk nhow Amsterdam RAI en het ‘All-Electric’ (gasloos) Yotel Amsterdam alsook The Pavilion Amsterdam kantoor en geïntegreerd schakelstation met een sedumdak, PV-panelen, 100% LED verlichting, klimaatsysteem, semi-dichte zuidgevel (tegen opwarming) en volledige open, glazen noordzijde (natuurlijk licht) en oplaadpunten voor elektrisch vervoer.

Ons doel is om duurzame waarden in vastgoed te creëren

Organisatie

Naam

Being Development

Type organisatie

Ontwikkelaar

Sector

Adres

Vijzelstraat 68, Amsterdam

Thema's