BCN (Business Centre Nederland)

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn voor ons serieuze onderwerpen. Wij doen er alles aan om zorgvuldig om te gaan met de wereld waarin we leven. Dat is niet alleen een prioriteit in de kwaliteit die onze gasten van ons verlangen, we willen het ook graag zelf. Vandaar dat we ons onderscheiden met het hoogst haalbare label van het Green Key keurmerk. 

Bedrijven met een Green Key keurmerk zijn serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De Green Key staat bovendien garant voor de vrijwillige inzet om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving vereist. De Gouden Green Key is het hoogst haalbare label. Goed om te weten: BCN is in het bezit van de Gouden Green Key voor alle locaties (Utrecht, Utrecht CS, Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam Arena).  Wij zijn continu bezig om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven en levend te houden. Zo zijn al onze 200 vergaderzalen voorzien van 100% duurzame stroom, waarvan een groot deel bestaat uit windenergie. Daarnaast gebruiken wij enkel nog papier met het FSC-keurmerk.

De Gouden Green Key danken we ook aan het feit dat onze restaurants zo veel mogelijk eerlijke en gezonde producten  op de menukaart zetten. Wij hebben bijvoorbeeld een breed assortiment Fair Trade-producten, waaronder bananen, ananassen, chocola, sappen en portieverpakkingen zoet broodbeleg. Daarnaast zijn onze producten veelal biologisch en werken we volgens de Richtlijnen Voedselkeuze van het Voedingscentrum. Zo weet u zeker dat er is gelet op de hoeveelheden calorieën, verzadigde vetten, transvetten, toegevoegde suikers, zout en vezels.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn voor ons serieuze onderwerpen!

Organisatie

Naam

BCN (Business Centre Nederland)

Type organisatie

Leverancier

Sector

Adres

Daltonlaan 100, Utrecht

Thema's