Arup B.V.

Arup is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau, opgericht met het idee dat de gebouwde omgeving het leven van mensen kan veranderen en verbeteren. Dat is ons streven, iedere dag en overal. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij het oplossen van hun grootste ontwerp uitdagingen door onze wereldwijde kennis en creativiteit in te zetten. Arup maakt mogelijk wat onmogelijk lijkt. 

Om er zeker van te zijn dat we een duurzame toekomst hebben, wordt het steeds belangrijker om de economische groei in evenwicht te brengen met de grenzen van onze planeet. Bij Arup voelen we de verantwoordelijkheid om een ​​bijdrage te leveren aan deze transitie. Niet voor niets is onze missie: “We shape a better world”. 

Met ruim 14.000 collega’s werken wij vanuit 33 landen en 88 kantoren aan grootschalige infrastructuur projecten, publiek en commercieel vastgoed ontwerp en advies en ontwikkelingsstrategieen in de gebouwde omgeving. In Nederland zijn we onder meer bekend door de renovatie van de Galecopperbrug waar we met onze ontwerpoplossingen de levensduur met 30 jaar verlengd hebben, de transformatie van de LocHal in Tilburg, het constructiefontwerp van de Energy Academy in Groningen en het installatieontwerp van het QO hotel in Amsterdam. Iconische projecten met duurzame oplossingen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: Arup.com

"We have it in our power to make our environment better, if we would only use that power" - Sir Ove Arup

Organisatie

Naam

Arup B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Kantoren, Woningen, Energie

Adres

Postbus 57145, Amsterdam

Thema's

Nieuws van Arup B.V.

Paris Proof-projecten genomineerd voor ingenieursprijs Vernufteling

Paris Proof-projecten genomineerd voor ingenieursprijs Vernufteling