Aannemersbedrijf W.E. Oskam B.V.

Al meer dan 50 jaar is de Oskam Groep een full service dienstverlener met specialiteiten in de Sloop, Infra, Bodensanering en Asbestverwijdering. Onze historie verplicht ons om duurzaamheid na te streven in al onze geledingen. Of het nu gaat om totaalsloop van gebouwen, het aanleggen en onderhouden van verhardingen of Asbestverwijdering. De Oskam groep biedt u kwaliteit, betrouwbaarheid, ervaring en expertise. Onze mensen staan voor wat we doen!

Door in een vroegtijdig stadium met onze opdrachtgevers aan tafel te gaan maken we samen de plannen voor onze circulaire projecten. Door combinaties van werken aan te gaan maken we optimaal gebruik van onze vakkennis en opgedane ervaring. Compleet ontzorgen noemen wij dat met aandacht voor duurzaamheid en circulair hergebruik van onze producten.

Met een breed pakket aan diensten en specialisaties is de Oskam groep een full service dienstverlener op het gebied van demontage- en ontmanteling, industriesloop, renovatie- en totaalsloop, infrastructurele werkzaamheden, asbest verwijderen, bodemsanering, groenvoorziening, recycling, weg & watertransport en speciale projecten. De Oskam groep denkt graag met u mee om uw project goed te realiseren. Onze divisies werken nauw met elkaar samen. Door het combineren van de gevraagde werkzaamheden en het goed op elkaar afstemmen daarvan, kunnen projecten conform de gemaakte afspraken worden uitgevoerd.  

De opdrachtgevers van de Oskam groep zijn onder andere bouwbedrijven, woningcorporaties, gemeentelijke, provinciale- en rijksoverheden, vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars, retail organisaties, adviesbureaus en particulieren. Door het bieden van duurzame totaaloplossingen, het leveren van kwaliteit en het streven naar 100% klanttevredenheid, bouwt de Oskam groep, als ontzorger en dienstverlener, constant aan duurzame relaties met haar opdrachtgevers.

Het hoofdkantoor van de Oskam groep is centraal in Nederland gelegen, op Industrieterrein Lage Weide aan de Mesonweg 11 te Utrecht. Van daaruit werken wij landelijk om de projecten voor onze opdrachtgevers uit te voeren.

De medewerkers van de Oskam groep staan klaar om u van dienst te zijn. Ook bij calamiteiten, zoals brandschade, asbestbesmetting, stormschade, wateroverlast en explosieven kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op. Bel 030 – 66 666 66 of stuur een mail naar info@oskam.nl.

Hergebruiken van grondstoffen en producten is de enige toekomst!

Organisatie

Naam

Aannemersbedrijf W.E. Oskam B.V.

Type organisatie

Bouwbedrijf

Sectoren

Onderwijs, Retail, Kantoren, Woningen

Adres

Mesonweg 11, Utrecht

Thema's