Partners - Participanten

In2Ecobuildings BV

In2ecobuildings is hét toonaangevende energieadviesbureau voor Nul-Op-De-Meter (NOM) of Beter, energieneutrale & andere duurzame oplossingen voor je woning of object. We verduurzamen alle soorten gebouwen, waaronder ook monumenten. Met ons op-maat-gemaakte en persoonlijke energieadvies op basis van zorgvuldige berekeningen (ver)bouwen wij iedere woning naar energieneutraal of zelfs energieleverend. En dat zonder dat er hoeft te worden ingeleverd  op (woon)comfort!

Bij ons begint de nieuwe of gerenoveerde Nul-Op-De-Meter of Beter woning. Energieverbruik is iets heel persoonlijks, en daarop hebben we onze dienstverlening gebaseerd. Bij ons treft men geen ouderwetse vraag-aanbod situatie aan, maar een integrale en persoonlijke benadering van de energiebehoefte. Ook al woon je in hetzelfde huis als je buurman, dan nog is de energienota heel anders.

Met die gedachtegang als uitgangspunt, maken we voor en samen met de klant een energieadvies op maat. In het energie-advies zetten we al de energiebehoeften en wensen op een rij, en natuurlijk ook die van de rest van het gezin of medebewoners. Onze doelstelling hierbij is het behouden of zelfs verbeteren van woon- en/of werkcomfort.

0 op de meter of beter

Organisatie

Naam

In2Ecobuildings BV

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Adres

abdijnelaan 30, Den Bosch

Thema's