Support DGBW-Online

Organisatie activiteit

Voor sponsors, themapartners, DGBC-partners en niet-partners!

Naast de opties op DGBW-online kun je natuurlijk ook je eigen event (online of offline) organiseren tijdens de week. Denk aan een webinar, kleinschalige bijeenkomst, rondleiding, wandeling of netwerkmoment. Deze events worden niet opgenomen in de DGBW-online, maar wel in de DGBC Kalender en aangekondigd via de verschillende media van DGBC.

DGBC brengt de online en offline activiteiten van de sponsors en themapartners extra onder de aandacht.

Organiseer je activiteit

De (online en offline) activiteiten vinden plaats buiten DGBW-online en de organisatie regelt zelf locatie, deelnemerswerving en inhoudelijke programmering. We kunnen natuurlijk met je meedenken over de mogelijkheden, mail naar events@dgbc.nl.

DGBC ondersteunt jouw initiatief met promotie

Wij helpen je met de promotie: je activiteit wordt opgenomen in het programma op deze website en in een speciale editie van het E-magazine van Toekomstbouwers die we op 14 september uitsturen. Wij sturen ook nieuwsbrieven en mailings waarin we melding maken van jouw activiteit.

Deelnemers die ook zelf communicatie-uitingen verzorgen voor de werving van hun eigen activiteit zijn verplicht op deze uitingen het logo van DGBW te plaatsen. Alle deelnemers ontvangen een communicatiepakket.


Benader de pers

DGBC helpt je natuurlijk om ruime media-aandacht te genereren voor de DGBW. Maar organiseer ook je eigen mediacampagne voor je duurzame activiteit. Neem contact op met onze persvoorlichter als je je mediacampagne met ons wilt afstemmen.


Communicatiepakket

We willen natuurlijk zoveel mogelijk ruchtbaarheid geven aan deze bijzondere editie van de Dutch Green Building Week én aan alle sessies. Hier vind je een communicatiepakket waar je gebruik van kunt maken op social media of in persberichten. Laat vooral ook jouw netwerk weten dat je meedoet met de Dutch Green Building Week. 


Terug naar Support

Laatste nieuws

'Het is niet de vraag ‘of’ maar ‘hoe’ we er komen'

'Het is niet de vraag ‘of’ maar ‘hoe’ we er komen'

Kijk terug: Webinar - Van pilot naar portfolio-aanpak V2.0

Kijk terug: Webinar - Van pilot naar portfolio-aanpak V2.0

Annemarie van Doorn in Raad van Advies Sociëteit Vastgoed

Annemarie van Doorn in Raad van Advies Sociëteit Vastgoed