Word sponsor van de Duurzame Vastgoed 50 NL op het Green Tie Gala

De Dutch Green Building Council presenteert samen met Amsterdam RAI en kennisplatform Duurzaam Gebouwd een geheel nieuw en exclusief evenement voor de top van de bouw- en vastgoedmarkt: het Green Tie Gala. Dit gala wordt gehouden op woensdag 7 mei 2014 vanaf 17.00 uur in Amsterdam RAI, tijdens het vakevenement Building Holland.
Hoogtepunt van het Green Tie Gala is de uitreiking van de prestigieuze prijs ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’. U kunt als participant van DGBC uw naam verbinden aan dit evenement. Bekijk het aantrekkelijke sponsorvoorstel.

Sponsorpakket Duurzame 50 Vastgoed NL

Tijdens het exclusieve Green Tie Gala komen alle duurzame leiders uit de branche samen. Naast de uitreiking van de ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’ staat de avond bol van entertainment, keynote speeches en natuurlijk veel netwerkmomenten. Het sponsorpakket van dit gala kost normaal gesproken € 7.500,-. Als participant van DGBC betaalt u slechts € 5.000,-. Hiervoor ontvangt u:

  • Logo-vermelding als sponsor op uitingen van ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’ (website, leaflet);
  • Logo-vermelding als sponsor op podium tijdens het gala;
  • 10 toegangskaarten inclusief ontvangst, walking diner, garderobe en parkeren;
  • Vermelding in entree tijdens ontvangst Green Tie Gala;
  • Marketingpakket bestaande uit een 1 x 1/1 pagina advertentie in de Beursspecial, logo-vermelding op www.buildingholland.nl, artikel in een uitgave van Duurzaam Gebouwd en een artikel in de E-zine Building Holland;
  • Lidmaatschap van Duurzaam Gebouwd voor één persoon, inclusief gratis deelname aan seminars en congressen van Duurzaam Gebouwd.

Sponsorpakket BREEAM-NL District

Wilt u zich op een andere manier verbinden aan Building Holland? Dat kan uiteraard. Bijvoorbeeld op het geheel nieuwe BREEAM-NL District. Dit is een speciale plek op de beursvloer waar u zich als duurzame organisatie kunt profileren. In samenwerking met Duurzaam Gebouwd en Amsterdam RAI is een speciaal pakket samengesteld waarmee het voor participanten van DGBC heel aantrekkelijk is om deel te nemen aan dit nieuwe platform. Meer informatie over dit exclusieve sponsorpakket vindt u in het sponsorvoorstel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Of bent u geïnteresseerd in de sponsorpakketten? Neem contact op met Han van Egdom via h.v.egdom@rai.nl of 06-51121012 of kijk op www.buildingholland.nl.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2

Scope 3-emissies van vastgoed, bouw en ontwerpprojecten soms wel meer dan 100 keer groter dan scope 1 en 2