Wie wint de Award Duurzame Architectuur 2013?

Wie wint dit jaar de Award Duurzame Architectuur 2013? Tijdens het congres Green Buildings op 19 september in de RAI wordt deze prijs voor duurzame architectuur uitgereikt. Bestaande bouw heeft het grootste potentieel en de uitdaging is om zowel duurzaam ontwerp, duurzaam gebruik en duurzame verbetering te realiseren. Deze aspecten zullen door de jury beoordeeld en beloond worden, waarbij er gekeken zal worden naar aspecten van de BREEAM-NL methode.

Met de prijs wordt meer bekendheid gegeven aan succesvolle projecten. Ook wordt kennis over verduurzaming van huisvesting gedeeld. Daarnaast gaat er een stimulans uit van de Award om bestaande gebouwen te verduurzamen. De jury zal de inzendingen bevragen op aspecten van de BREEAM-NL methode. Dit zijn management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, landgebruik en ecologie en vervuiling.

Inschrijving geopend
Meedoen met een project? Dat kan. Schrijf uw project in.

Gerelateerd

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen

Whitepaper helpt architecten vroeg in het bouwtraject duurzame keuzes te maken

Duurzame keuzes architecten doorslaggevend in het ontwerpproces