Werkgroeplid Zorg spreekt op evenement over zorgvastgoed

Etso Pier, directeur servicecentrum van Zorggroep Alliade en werkgroeplid Zorg, spreekt op 11 april op het evenement 'Welk zorgvastgoed is er over vijf jaar nodig?' Hij zal tijdens het evenement in het Van der Valk hotel in Utrecht de toekomstwaarde van vastgoed bespreken.

De toekomstwaarde van zorgvastgoed is van veel factoren afhankelijk, maar de verduurzaming speelt een grote rol. Het Deltaplan Duurzame Renovatie heeft met het doel Paris Proof een heldere doelstelling neergelegd: ook zorggebouwen worden beoordeeld op het werkelijke verbruik. Pier, die in de Werkgroep Zorg zit, zal het doel Paris Proof toelichten en laten zien wat organisaties kunnen doen om Paris Proof te worden.

Bekijk hier meer informatie over het evenement.

Ook servicedirecteur

Pier is niet alleen lid van de Werkgroep Zorg, maar ook servicedirecteur bij de Zorggroep Alliade. Die zorggroep is een concern in Heerenveen met negen zelfstandige dochterstichtingen, allen zorgpartners met een eigen identiteit en beleid onder leiding van één RvB. Zorggroep Alliade heeft 8.000 medewerkers, ongeveer 14.500 cliënten, 400 locaties en circa 1.000 gebouwen.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken