WELL Platinum voor bestaand kantoor DGMR

Als tweede in Nederland ontvangt DGMR voor haar bestaande kantoor in Den Haag het certificaat WELL Platinum versie 2. Met deze hoogst haalbare certificering bewijst DGMR dat een aantoonbaar gezonde werkomgeving ook in een bestaand kantoor te realiseren is. Deze erkenning onderstreept de meerwaarde van gezonde medewerkers in een bestaande werkomgeving.

Het Haagse kantoor van DGMR heeft een positief effect op de gezondheid en het welzijn van de mensen die er werken, vindt het International WELL Building Institute. De WELL Building Standard is een wereldwijde standaard met hoge eisen aan concepten als lucht, water, licht, akoestiek, thermisch comfort, materialen en innovatie. Voor 80 procent was dit al op orde. DGMR heeft zichzelf met name verbeterd in ‘zachte’ WELL-features als geestelijke gezondheid, gemeenschap, beweging en voeding. De bewijslasten hiervoor zijn met hulp van Bureau de Bont ingevuld. Om Platinum te halen, is een score van minimaal 80 punten nodig. DGMR behaalde maar liefst 87 punten.

Zo’n 20 procent van alle werkplekken heeft nu zit-stabureaus en twee keer per week levert een lokale leverancier biologische groenten en fruit als gezonde snack. In het kantoor is veel groen in circulaire plantenbakken en medewerkers worden aangemoedigd om water te drinken. Verder biedt de DGMR Academie trainingen op het gebied van focus en timemanagement, is er een bibliotheek met boeken over gezonde voeding, goed slapen en mindfulness en is er onder andere een rust/meditatieruimte.

Lees verder op dgmr.nl

Bron foto boven: dgmr.nl

Partners

DGMR Bouw B.V.

Gerelateerd

Eerste tool van Masterplan Ventilatie: Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren

Eerste tool van Masterplan Ventilatie: Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren

DGBC ziet aanknopingspunten in Renovation Wave van Timmermans

DGBC ziet aanknopingspunten in Renovation Wave van Timmermans

Video’s Dutch Green Building Week online

Video’s Dutch Green Building Week online