WELL Platinum voor bestaand kantoor DGMR

Als tweede in Nederland ontvangt DGMR voor haar bestaande kantoor in Den Haag het certificaat WELL Platinum versie 2. Met deze hoogst haalbare certificering bewijst DGMR dat een aantoonbaar gezonde werkomgeving ook in een bestaand kantoor te realiseren is. Deze erkenning onderstreept de meerwaarde van gezonde medewerkers in een bestaande werkomgeving.

Het Haagse kantoor van DGMR heeft een positief effect op de gezondheid en het welzijn van de mensen die er werken, vindt het International WELL Building Institute. De WELL Building Standard is een wereldwijde standaard met hoge eisen aan concepten als lucht, water, licht, akoestiek, thermisch comfort, materialen en innovatie. Voor 80 procent was dit al op orde. DGMR heeft zichzelf met name verbeterd in ‘zachte’ WELL-features als geestelijke gezondheid, gemeenschap, beweging en voeding. De bewijslasten hiervoor zijn met hulp van Bureau de Bont ingevuld. Om Platinum te halen, is een score van minimaal 80 punten nodig. DGMR behaalde maar liefst 87 punten.

Zo’n 20 procent van alle werkplekken heeft nu zit-stabureaus en twee keer per week levert een lokale leverancier biologische groenten en fruit als gezonde snack. In het kantoor is veel groen in circulaire plantenbakken en medewerkers worden aangemoedigd om water te drinken. Verder biedt de DGMR Academie trainingen op het gebied van focus en timemanagement, is er een bibliotheek met boeken over gezonde voeding, goed slapen en mindfulness en is er onder andere een rust/meditatieruimte.

Lees verder op dgmr.nl

Bron foto boven: dgmr.nl

DGBC-partners

DGMR Bouw B.V.

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen