Vijf keer DGBC tijdens Real Estate Futureproof

Dutch Green Building Council is ruimschoots vertegenwoordigd tijdens Real Estate Futureproof. Gedurende de online vastgoedbeurs van 30 juni tot en met 2 juli kun je maar liefst vijf activiteiten van ons bijwonen.

DGBC-directeur Annemarie van Doorn trapt op dinsdag 30 juni om 11.10 uur af met een interessante keynote over gezonde mensen in gezonde gebouwen. Tijdens haar bijdrage zal ze inzoomen op hoe duurzame gebouwen met BREEAM-NL een bijdrage leveren aan de gezondheid van gebruikers en beter voorbereid zijn op onverwachte omstandigheden zoals de huidige pandemie.  

BREEAM-NL Nieuwbouw 2020

Diezelfde dag nog maak je op de digitale stand (#044) van DGBC om 15.15 uur kennis met de nieuwe beoordelingsrichtlijn BREEAM-NL Nieuwbouw 2020. Daarover later meer!

Circulariteit

Op woensdag 1 juli om 10.30 uur gaan Ruben Zonnevijlle (DGBC), Rowin Oosterink (ABC Nova), Maarten Markus, (AM), Dinant te Brinke (BAM Wonen) en Jeroen van Schooten (Team V Architecten) het gesprek aan over circulair opdrachtgeverschap. Met enkele (prikkelende) stellingen bespreken we met de markt hoe je tot een goede uitvraag komt.

Kimaatadaptatie 

De middag staat in het teken van klimaatverandering en hoe hier op in te spelen. Jan Kadijk (DGBC), spreekt met Bernardo Korenberg (Bouwinvest), Arie Deelen (OSKA), Tabitha Mann (Gemeente Rotterdam) en Robert Dijksterhuis (Ministerie van BZK) over de (locatie)keuzes voor zowel gemeenten als marktpartijen.

Green Leader Estafette

Op de laatste dag van Real Estate Futureproof is er speciale aandacht voor de Green Leader Estafette. Annemarie van Doorn (directeur DGBC) gaat tijdens een speciale sessie in gesprek met de derde Green Leader van de estafette: Arna Mackic. Makic is als architect en founder verbonden aan Studio L.A. 


Wil je meer weten over onze activiteiten tijdens Real Estate Futureproof? Bekijk hier het programma. Dagelijks is onze beursstand #044 van 15.15 uur tot 16.00 uur bemand. Stap vooral binnen voor een persoonlijk praatje met een van onze collega's. Bezoek aan Real Estate Future Proof is kostenloos. Je kunt je hier vast aanmelden als bezoeker.

Meld je hier aan.

Gerelateerd

Dutch Green Building Week 2021 in teken van nieuw en verbindend leiderschap

Dutch Green Building Week 2021 in teken van nieuw en verbindend leiderschap

'De gebouwde omgeving bepaalt ons levensgeluk'

'De gebouwde omgeving bepaalt ons levensgeluk'

Kijk terug: Webinar - Borging klimaatadaptieve maatregelen

Kijk terug: Webinar - Borging klimaatadaptieve maatregelen