Video’s Dutch Green Building Week online

De jubileumeditie van de Dutch Green Building Week van 2020 was een succes. De tiende editie van de week stond volledig in het teken van #MadeinHolland en hoe we als Nederland onze rol als gidsland kunnen (terug)pakken door kennis te delen, maar ook te leren van andere landen. Dit jaar bood DGBC een groot gedeelte van het programma aan in het digitale platform DGBW-Online.

Druk bezocht 

Gedurende de week konden we rekenen op 1025 unieke bezoekers met een gemiddelde kijkduur van 318 minuten. De dagelijkse Green Talks met presentator Twan Huys en Annemarie van Doorn werden bekeken door ruim 700 unieke bezoekers. De DGBW Sessions werden gemiddeld door 57 unieke bezoekers met een gemiddelde kijkduur van bijna 30 minuten bekeken. De Green Expo werd bezocht door 315 bezoekers. 

Compleet overzicht

Omdat we snappen dat je misschien niet alle uitzendingen en sessies hebt kunnen bezoeken of wellicht nog iets wilt terugkijken, hebben we alle opnames op ons Youtube-kanaal gezet. Daar is alles van A tot Z te bekijken. Van de Green Talks, tot de Expertsessessies Paris Proof en Circulariteit, maar uiteraard ook de sessies van externe partijen die zich aan de Dutch Green Building Week van dit jaar hadden verbonden.


Alle video’s en verslagen kun je bekijken via onze speciale terugblikpagina.

Gerelateerd

Utrecht is de duurzaamste kantorenstad van Nederland

Utrecht is de duurzaamste kantorenstad van Nederland

Terugblik Building Holland Digital

Terugblik Building Holland Digital

BREEAM-NL reportage: het verhaal achter de vijf sterren van het Rijksmuseum

BREEAM-NL reportage: het verhaal achter de vijf sterren van het Rijksmuseum