Uitbreiding prijzenpakket Duurzame Innovator Pitch

Duurzaam Gebouwd stelt voor het prijzenpakket voor de winnaar van de Duurzame Innovator Pitch een Partnerpakket voor Duurzaam gebouwd ter beschikking. Het partnerpakket heeft een waarde van € 6.500 excl. BTW en is geldig voor 1 jaar. Dit partnerpakket zal de winnaar van de duurzame Innovator Pitch extra marketingexposure en -mogelijkheden aanbieden. Indien een huidige partner van Duurzaam Gebouwd wint zal het huidige pakket met dezelfde waarde worden uitgebreid.

Uitreiking Duurzame Innovator Pitch
Op donderdag 6 juni 2013, de laatste dag van de PROVADA, vindt op de stand van ABN AMRO de uitreiking van de Duurzame Innovator Pitch 2013 plaats. Iedere jonge of vernieuwende ondernemer die duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving ontwikkelt kon inschrijven. De jury selecteert vrijdag 24 mei de 10 inzendingen voor een standpresentatie gedurende drie dagen op de PROVADA.

Op 6 juni verdedigen 5 overgebleven ondernemers hun idee (à la ‘Dragons Den’) voor de jury in een presentatie van één minuut. De jury kiest de beste uit en verklaart deze tot winnaar van de Duurzame Innovator Pitch 2013.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken