TiC Narrow Casting nieuwe DGBC-participant

Graag stellen wij u voor aan TiC Narrow Casting als nieuwe DGBC-participant. TiC Narrow Casting voorziet in de behoefte van het beheren van geplande media voor beeldschermen. Het tonen van actuele openbaar vervoer informatie, planning van vergaderzalen, werkplekken of wagens zijn mogelijkheden van onze software oplossing. Meerdere installateurs kozen voor TiC omdat er een koppeling gemaakt kan worden met een gebouwbeheersysteem. Daarmee maakt TiC duurzaamheid echt zichtbaar voor gebruikers en bezoekers. Natuurlijk een mooie bijkomstigheid dat de gebruiker beschikt over een eenvoudig te beheren planner voor o.a. interne nieuwsberichten, bedrijfspresentaties, Twitter, YouTube, het actuele nieuws, weer en verkeer. Als participant verwachten wij ons relatienetwerk sterk uit te breiden. Voor BREEAM-gecertificeerde projecten kunnen wij eenvoudig zorgen voor het binnenhalen van credit TRA 7 (vervoersinformatiepunt).

TiC Narrow Casting is een merk van Epatra, distributeur van audiovisuele middelen en montagesystemen. Epatra levert en installeert LED-beeldschermen om ook van elektronische apparatuur de duurzaamheid in gebouwen te waarborgen. Om het energieverbruik te minimaliseren gaan deze schermen buiten kantooruren automatisch uit en in de ochtend weer aan op geplande tijdstippen per scherm. Interesse in een kennismaking en productdemonstratie?

Neem contact op met Hans de Blois, 078-681 14 22.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'