Thema Dutch Green Building Week 2021: LEAD-ACT-CHANGE

Van 4 tot en met 8 oktober 2021 vindt de 11e editie van de Dutch Green Building Week plaats. Onder de noemer LEAD-ACT-CHANGE staat deze editie volledig in het teken van nieuw en verbindend leiderschap dat nodig is om echte verandering te bewerkstelligen. De week is al jaren dé landelijke campagneweek voor duurzaam bouwen en ontwikkelen. Organisaties kunnen zich op allerlei manieren verbinden aan de week via webinars, talkshows, rondleidingen, kleinschalige bijeenkomsten en netwerkmomenten. DGBC zal op dinsdag 5 en donderdag 7 oktober, als de omstandigheden dit toelaten, een fysiek programma organiseren in respectievelijk Amsterdam en Rotterdam.

Urgentie

De wereld verandert ingrijpend en razendsnel. We zijn een tijd ingegaan waarin we ons steeds meer bewust zijn van de impact van menselijk handelen op onze planeet. Wat de coronacrisis ons leert, is dat heel veel zaken die eerder ondenkbaar bleken nu wél mogelijk zijn. We zien krachtig optreden van de overheid, doortastende maatregelen van bedrijven, toenemende gemeenschapszin en veranderend gedrag in de samenleving. Met de klimaatcrisis in het vooruitzicht is die daadkracht en (mentaliteits)verandering ook nodig. De roep om leiderschap in de transitie naar een toekomstbestendige gebouwde omgeving is urgenter dan ooit. Deze transitie komt alleen van de grond met enthousiasme en lef. Daarom staat het jaar 2021 in het teken van verbindende leiders en strijdbare organisaties die de bouw en vastgoedsector echt willen veranderen. Zij stellen niet uit en komen nu positief in actie! Het thema van de Dutch Green Building Week: LEAD–ACT–CHANGE!

Kijk voor meer informatie op: 

www.dgbw.nl

DGBC-partners

ABN AMRO

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen