Syntrus Achmea levert duurzaam gerenoveerd kantoor van Dunea op

Vandaag levert Syntrus Achmea Real Estate & Finance het duurzaam gerenoveerde kantoor aan het Plein van de Verenigde Naties in Zoetermeer officieel op aan drinkwaterbedrijf Dunea. Hiermee komt een einde aan een ingrijpend renovatietraject, waarbij Local en Heembouw aan de hand van een ontwerp van architectenbureau Graziosi Progetti in één jaar tijd twee oude en deels lege panden hebben getransformeerd tot een modern en duurzaam kantoorpand van circa 10.000 m2.


Gedreven door de overtuiging dat dit soort renovatietrajecten economisch haalbaar zijn en een oplossing zijn voor de structurele problemen op de Nederlandse kantorenmarkt, heeft herontwikkelaar Local in een bijzondere samenwerking met opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance en huurder Dunea dit transitietraject weten te realiseren. Heembouw tekende daarbij voor de engineering en uitvoering. Dunea zal haar nieuwe huisvesting vanaf 23 december in gebruik nemen.

bron: VJ Green

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'