'Support elkaar in onzekere tijden'

"Het coronavirus heeft Nederland hard getroffen, op een manier die we ons pakweg een maand geleden niet konden voorstellen. Wat vanzelfsprekend was is opeens niet meer vanzelfsprekend. En dat brengt enorm veel onzekerheid met zich mee."

"Ook bij DGBC maken wij ons uiteraard zorgen over alle gevolgen die de huidige situatie met zich meebrengt. Tegelijkertijd zorgen de recente ontwikkelingen voor een gevoel van saamhorigheid, en juist dat gevoel kan ons uiteindelijk allemaal verder brengen. 

Via dit bericht wil ik onze partners en iedereen die onderdeel is van onze achterban een hart onder de riem steken. Wij leven mee met iedereen die op welke manier dan ook getroffen wordt door het coronavirus en de gevolgen ervan. Bij DGBC zullen we ons ook de komende tijd volop inzetten om jullie te supporten en met elkaar samen te werken aan een duurzame gebouwde omgeving. 

Dit doen wij uiteraard wel door de adviezen van het RIVM op te volgen, om zo de gezondheid van onze medewerkers en achterban zo goed mogelijk te waarborgen. Zo werkt het team vanuit huis en hebben we alle evenementen tot en met 6 april geannuleerd. Digitaal en telefonisch zijn we uiteraard gewoon bereikbaar. 

Voor nu: pas goed op elkaar en help een ander waar je kunt!" 

Annemarie van Doorn,
Directeur DGBC

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen